top of page

EHBO cursus Homeopathie

Dit is de cursus voor ouders die zelf iets willen doen als hun kind last heeft!


Klachten als hoesten, aanhoudend huilen, kneuzingen, keelpijn, oorpijn, angsten en examenvrees, koortsende ziektes en vele andere klachten kunnen goed behandeld worden door jou zelf na deze cursus.


Ontdek de kracht en veiligheid van homeopathie en leer hoe je als ouder kunt zorgen voor de gezondheid en het welzijn van je kinderen met onze boeiende Homeopathische EHBO-cursus!Als ouder begrijp je als geen ander dat het welzijn van je kinderen van het grootste belang is. Maar soms kunnen ze geconfronteerd worden met kleine ongelukjes of gezondheidsproblemen die je als ouder graag zelf zou willen kunnen aanpakken


In onze praktijk hebben we in de loop der jaren vaak de vraag van ouders gekregen hoe ze met koorts moeten omgaan, met wonden en angsten en wat ze zelf kunnen betekenen voor hun kinderen.

We hebben daarom een cursus ontwikkeld die hierop aansluit. In deze cursus leer je de basisprincipes van homeopathie en hoe je deze veilige en natuurlijke geneeswijze kunt toepassen bij alledaagse gezondheidskwesties.


Onze cursus wordt deskundig begeleid door onze ervaren arts homeopathie die 15 jaar spoedeisende hulp ervaring in het ziekenhuis heeft.


Praktisch: Deze cursus is ontworpen met het oog op ouders. We begrijpen dat je drukke schema's hebt, dus de cursus wordt 3 x in de avond gegeven en duurt 1,5 uur.


Snel: Je krijgt een box met 36 middelen mee naar huis. Je kunt altijd met onze arts overleggen en o.b.v. het gesprek samen tot de juiste keuze komen voor je kind. Zo hoef je niet te wachten op een middel via de post. Dat is erg handig als je kind snel iets nodig heeft. Op termijn kun je zelf gaan kiezen voor het juiste middel.


Veilig: Homeopathie biedt een veilige en natuurlijke benadering van gezondheid en genezing. Je zult leren hoe je de gezondheid van je kinderen kunt ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen.
Empowerment als ouder: Door deze cursus te volgen, krijg je het vertrouwen en de vaardigheden om zelf de gezondheid van je kinderen te helpen. Je zult in staat zijn om snel en effectief te handelen wanneer het nodig is.


Data: 3 avonden: woensdag 15 mei, 29 mei en 12 juni 2024 van 19:30 - 21:00 uur


Kosten: cursus kost 65,- euro in totaal. EHBO kit met 36 middelen en begeleidend boekje kost 85,- euro.


Heb je interesse in deze cursus en wil je je inschrijven? Mail naar info@praktijkmanu.nl

Commentaires


BLOG VAN DOKTER STEFAN

bottom of page