top of page

EHBO cursus Homeopathie

Ontdek de kracht van homeopathie en leer hoe je als ouder kunt zorgen voor de gezondheid en het welzijn van je kinderen met onze boeiende Homeopathische EHBO-cursus!


Als ouder begrijp je als geen ander dat het welzijn van je kinderen van het grootste belang is. Maar soms kunnen ze geconfronteerd worden met kleine ongelukjes of gezondheidsproblemen die je als ouder graag zelf zou willen kunnen aanpakkenIn onze praktijk hebben we in de loop der jaren vaak de vraag van ouders gekregen hoe ze met koorts moeten omgaan en wat ze zelf kunnen betekenen voor hun kinderen.

We hebben daarom een cursus ontwikkeld die hierop aansluit. In deze cursus leer je de basisprincipes van homeopathie en hoe je deze veilige en natuurlijke geneeswijze kunt toepassen bij alledaagse gezondheidskwesties als kleine verwondingen


, problemen met doorkomende tanden, huidklachten en koorts tot spijsverteringsproblemen en slaapstoornissen.


Onze cursus wordt deskundig begeleid door onze ervaren arts die 15 jaar spoedeisende hulp ervaring heeft.Praktisch: Deze cursus is ontworpen met het oog op ouders. We begrijpen dat je drukke schema's hebt, dus de cursus wordt 3 x in de avond gegeven en duurt 2 uur.


Snel: Je krijgt een box met 36 middelen mee naar huis. Je kunt altijd met onze arts overleggen en o.b.v. het gesprek samen tot de juiste keuze komen voor je kind. Zo hoef je niet te wachten op een middel via de post. Dat is erg handig als je kind snel iets nodig heeft. Op termijn kun je zelf gaan kiezen voor het juiste middel.


Veilig: Homeopathie biedt een veilige en natuurlijke benadering van gezondheid en genezing. Je zult leren hoe je de gezondheid van je kinderen kunt ondersteunen zonder schadelijke bijwerkingen.


Empowerment als ouder: Door deze cursus te volgen, krijg je het vertrouwen en de vaardigheden om zelf de gezondheid van je kinderen te helpen. Je zult in staat zijn om snel en effectief te handelen wanneer het nodig is.


Data: Maandagen 18 september en 2 oktober en woensdag 11 oktober van 19:3


0-21:30 uur

Kosten: cursus kost 90,- euro in totaal. EHBO kit met 36 middelen en begeleidend boekje kost 85,- euro
Heb je interesse in deze cursus en wil je je inschrijven? Mail naar info@praktijkmanu.nl

bottom of page