top of page

Het team van Manu

Team Manu: Beatrijs van Brakel, mentaal coach, Harthcoherentie specialist, Homeopaat
Een dieper inzicht in jezelf zorgt ervoor dat je gezondere keuzes maakt
Team Manu: Stefan Ottenheim, arts, leefstijlgeneeskunde, Homeopaat
Als arts behandel je je cliënt en help je actief bij het versterken van het zelfherstellend vermogen

Beatrijs van Brakel is sinds 2002 werkzaam in het bedrijfsleven als manager, adviseur en coach.

Sinds 2014 is ze ook homeopaat en hartcoherentie coach.

 

In het begeleiden van mensen, is haar ervaring dat je tot op een bepaald niveau mensen kunt helpen dieper inzicht in zichzelf te krijgen middels gesprekken, en soms is dat genoeg. Daar waar ze zag dat mensen uit balans raakten en daarbij lichamelijke klachten ontwikkelden, ontstond haar interesse en zoektocht om zich verder te verdiepen in de relatie tussen de werking van lichaam en geest en de invloed die we zélf hebben op onze gezondheid, veerkracht en herstelvermogen. Van daaruit begon ze zich te bekwamen in onder meer homeopathie en hartcoherentie training en startte zij in 2014 samen met Stefan Ottenheijm Praktijk Manu.

Haar ervaring leert dat genezing en groei op een diepere laag mogelijk is, waarbij mensen met toenemend zelfbewustzijn ‘gezondere’ keuzes kunnen maken in het leven. Het werken met mensen op deze manier inspireert haar elke dag opnieuw.

Beatrijs is aangesloten bij:

  • De Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie

  • The International Academy of Classical Homeopathy

  • Nederlandse Orde voor Beroepscoaches

  • HeartMath Benelux voor het geven van hartcoherentie training

  • HFMtalentindex voor het vakkundig inzetten van psychologische assessments.

Stefan Ottenheijm is arts met expertise in leefstijlgeneeskunde, het microbioom,  hartcoherentie coaching  en homeopathie.

Van Urgentie naar Preventie!

 

Hij heeft veel werkervaring in het ziekenhuis waaronder meer dan 10 jaar ervaring op de spoedeisende hulp. Tevens werkt hij al jaren als keuringsarts in het bedrijfsleven. Vanuit de intentie mensen echt te helpen bij gezonder worden en minder medicijnen en spoedeisende hulp nodig te hebben is hij zich gaan verdiepen in verschillende geneeskundige methoden die dat kunnen. In deze periode heeft hij de opleiding tot homeopaat afgerond en, samen met Beatrijs van Brakel, Praktijk Manu opgezet. Hij heeft zich geschoold in leefstijlgeneeskunde, het microbioom en is gaan werken als coach en trainer van individuen en voor organisaties. De behandelmethoden die hij inzet hebben gemeen dat ze op de hele mens gericht zijn en de veerkracht en afweer versterken. 

 

Stefan begeleid mensen en organisaties op een zorgvuldige manier in hun gezondheid en versterkt deze. Hij is ervan overtuigd dat een arts iemands zelfherstellend vermogen kan helpen versterken zodat de gezondheid op een duurzame manier verbeterd wordt. Het uiteindelijke doel is gezonder én gelukkiger zijn.

Stefan is BIG-geregistreerd en aangesloten bij:

  • de Artsen Vereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG).

  • International Academy of Classical Homeopathy (IACH).

  • Arts en Leefstijl

  • Heart Math: Coach en groepstrainer hartcoherentie

  • Het Microbiome Centre Nederland

bottom of page