top of page

Integrale geneeskunde wat is dat?

 

"De Praktijk Manu is al jarenlang actief in de Integrale geneeskunde" in Sint Oedenrode. Wat is dat nu precies? U staat als patient voor ons natuurlijk centraal. Daarnaast zien wij de patient als geheel zien, fysiek en mentaal.  Wij luisteren en werken samen met de patient aan zijn gezondheid en welbevinden. We zetten behandelingen in die bewezen effectief en veilig zijn. 

-U staat centraal

-Behandelaar en patiënt werken samen

-De mens als geheel zien

-Behandelingen die bewezen effectief en veilig zijn worden ingezet. Regulier en aanvullend.

 

Leefstijlgeneeskunde heeft de toekomst

Het gaat om jouw gezondheid

 

Je loopt al langere tijd met klachten, steeds dezelfde of wisselende symptomen. Het wordt eerder erger dan beter. Je wilt er nu eens ‘echt’ naar laten kijken.
En… je wilt er zelf iets aan doen. Want, aan de slag met natuurlijke leefstijl interventies betekent met name: zelf actie ondernemen.
Wij kunnen je daarbij begeleiden en ondersteunen. Begeleiding kan door een arts, therapeut of coach plaatsvinden

 

Ons palet van behandelvormen:

Leefstijlgeneeskunde
Preventie is het nieuwe modewoord in de gezondheidszorg. Wacht niet tot je gezondheid verslechterd maar pak je leefstijl nu aan.
Krijg meer energie, sta positiever in het leven en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lijf.
Algemeen
medisch consult

Heeft u gezondheidsklachten of vragen over uw gezondheid ? Onze arts zal op basis van uw klachten een medisch onderzoek doen en kan u informeren hoe uw gezondheid kan worden vergroot en uw klachten kunt verminderen. 
Homeopathie
Een mens in balans heeft een sterk zelf herstellend vermogen. Een homeopaat ziet de mens als een organisme, waar alles met elkaar in verbinding staat.
Stressmanagement

Hebt u klachten of vragen over uw gezondheid ? Onze arts zal op basis van uw klachten een medisch onderzoek doen en kan u informeren hoe uw gezondheid kan worden vergroot en uw klachten kunt verminderen. 

ERVARINGEN

Manu Palet2.png

“Twee gedreven mensen die er voor gekozen hebben om op een holistische manier naar de mensen te kijken die op hun spreekuur komen. Ik ben bij hen gekomen met een ontstoken rechter onderbeen. Van mijn huisarts had ik hiervoor een anti-bacterieel zalfje gekregen dat niet hielp. Hierna ben ik op zoek gegaan naar een goede homeopaat. Ik heb er niet een maar twee gevonden. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een middel wat bij mij paste. En nu na ongeveer een half jaar is mijn been weer in een perfecte staat. Beatrijs en Stefan mijn hartelijke dank voor de kundige wijze waarop jullie werken.”

Vrouw van 76 jaar uit Mariahout

logo_zkn.png

Onze waardering de website Zorgkaart Nederland 

waardering_zkn.png
bottom of page